Over Buitenmoment

Buitenmoment is een fotowedstrijd en wordt georganiseerd door De Friesland Zorgverzekeraar. Samen met natuur-, wandel- en buitensportorganisaties willen wij iedereen zoveel mogelijk motiveren om naar buiten te gaan en te genieten van de natuur en de frisse buitenlucht.

Lekker buiten zijn is leuk én gezond. Toch komt een op de drie Nederlanders te weinig buiten. Zonde want het blijkt goed voor je gezondheid te zijn. Het buiten zijn en je gezondheid hebben een positieve invloed op elkaar. Daarom hebben we deze fotowedstrijd Buitenmoment in het leven geroepen.

Hoe werkt het?

  • Een vakjury stelt elke maand een top 5 samen van de beste foto’s van die maand.
  • Daarna kan het publiek stemmen op de top 5.
  • De foto met de meeste stemmen wint de eerste prijs.
  • De vakjury wijst nog een tweede prijs winnaar aan.
  • Stemmers maken ook kans op prijzen. Dus kies je favoriet en stem!

Kans op een prachtige hoofdprijs

Elke maand begint met een nieuw thema en mooie prijzen die te maken hebben met buiten zijn. De winnaars maken aan het eind van het jaar ook automatisch kans op een compleet verzorgd weekendarrangement of een prachtige digitale camera van Olympus. Houd onze website www.buitenmoment.nl goed in de gaten…

Meedoen?

Upload je foto hier op deze website (www.buitenmoment.nl). Alles kan, zolang je foto maar buiten is genomen en te maken heeft met het thema van de betreffende maand. Stap de deur uit en leg jouw buitenmoment vast. Daar wordt iedereen beter van!