Over Buitenmoment

Buitenmoment is een fotowedstrijd en wordt georganiseerd door zorgverzekeraar De Friesland. Samen met werkgevers, natuur-, wandel- en buitensportorganisaties willen wij iedereen zoveel mogelijk motiveren om naar buiten te gaan en te genieten van de natuur en de frisse buitenlucht.

Lekker buiten zijn is leuk én gezond. Toch komt een op de drie Nederlanders te weinig buiten. Zonde want het blijkt goed voor je gezondheid te zijn. Het buiten zijn en je gezondheid hebben een positieve invloed op elkaar. Daarom hebben we deze fotowedstrijd Buitenmoment in het leven geroepen.

Hoe werkt het?

  • Een vakjury stelt elke maand een top 10 samen van de beste foto’s van die maand.
  • Daarna kan het publiek stemmen op deze top 10.
  • De foto met de meeste stemmen wint de eerste prijs.
  • De foto die daarna de meeste stemmen heeft, wint de tweede prijs. 
  • Stemmers maken ook kans op een prijs. Dus kies je favoriet en stem!

Kans op prachtige prijzen

Elke maand begint met een nieuw thema en mooie prijzen die te maken hebben met buiten zijn. De fotowedstrijd loopt tot en met 31 december 2019. Benieuwd naar de prijzen? Dit zijn de maandelijkse prijzen en de thema’s.

Meedoen?

Upload je foto hier op deze website (www.buitenmoment.nl). Alles kan, zolang je foto maar buiten is genomen en te maken heeft met het thema van de betreffende maand. Stap de deur uit en leg jouw buitenmoment vast. Daar wordt iedereen beter van!